Norge. Sushi gjorde sitt inntog i Norge med åpning av den første restauranten i Oslo i 1985, og i 1999 ble den første kjede-restauranten åpnet, og var i starten en trend i urbane strøk. I 2008 var det 67 utsalgssteder i Norge, og i 2011 var det 150 utsalgssteder bare i Oslo. I 2012 ble retten solgt i de fleste av de store matkjedene, og mange nordmenn har begynt å lage sushi på egen hånd. Normalt selges sushi i Norge med smørfisk , kamskjell, laks, scampi , krabbe , crabsticks, tunfisk og kveite, men kan serveres med det meste av sjømat, som for eksempel ål, blekksprut med Oliven.

SUSHI FUSION (Nye i Norge)

Maki med oliven fylte m/ wasabi FUSION

Maki er den runde biten med sjømat og noe annet godt (oliven med wasabi) i kjernen, og tangplater og ris rundt.

Sashimi med oliven fylte m/ wasabi FUSION

Sashimi er tynne fiskeskiver naer med liten salaten. Strengt tatt er det derfor ikke sushi i det hele tatt, siden sushi altså betyr marinert ris. Likevel hører det ofte til sushimåltidet – smak, så skjønner du hvorfor!

Wasabi er den grønne kremen du serverer sammen med sushi, og som du rører ut i små mengder i soyasausen eller legger en knapt synlig mengde av på sushibiten. Vær varsom: Wasabi er sterkere enn det meste du har noen gang har smakt!

Dokumentasjon

Du kan laste ned jpg-filen med ekstra informasjon nedenfor

Bestill produkter

Whatsapp: +47 907 97 378
E-post:info@edinorge.com

[contact-form-7 id=”2309″ title=”Basico de EDINorge Kaffedrops 2″]

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
You need to Login for joining waitlist.